Historie

Versloot-Van Wingerden B.V. is in 1993 ontstaan vanuit een fusie tussen BV Aannemings- en Handelsbedrijf V/H Fa. A. Versloot & Zoon te Bodegraven en de zand- en grindhandel van Van Wingerden Woubrugge B.V. te Woubrugge.

De wortels van de onderneming dateren al uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen het aannemingsbedrijf haar activiteiten ontwikkelde in de Bodegraafse regio. Het terrein aan de Steekterweg te Zwammerdam werd in de jaren ’50 aangeworven en speelt nog altijd een belangrijke rol in de activiteiten van de huidige onderneming. Eind jaren ’60 kwam de leiding van het bedrijf in handen van de zoon Rob Versloot. Hij ontwikkelde het bedrijf in de decennia erna, en was mede bepalend voor de sterke positie van het bedrijf in de Bodegraafse en Alphense regio. Met de eerder genoemde fusie kwam het bedrijf in handen van Coöperatieve ZandschippersBond (CZB) u.a. te Rotterdam, waardoor de onderneming haar positie kon consolideren en versterken.

Versloot-Van Wingerden B.V. heeft haar op- en overslag en wegtransport activiteiten op het terrein aan de Steekterweg 10-20. Zij houdt kantoor op Zuidzijde 1 te Bodegraven. Versloot-Van Wingerden B.V. maakt nog altijd deel uit van de CZB Groep en resulteert onder CZB Holding B.V. Sinds 2013 is ook de CZB organisatie ingetrokken op Zuidzijde 1 te Bodegraven.

“Voor een stevige basis”