Leveringen

Leveringen op locatie kunnen door Versloot-Van Wingerden verzorgd worden, dit kan door middel van afroep van losse vrachten of in geval van projecten op turn-key-basis. De leveringen kunnen gedaan worden door verschillende soorten vrachtauto’s of door trekkers (landbouwvoertuigen) met aanhangers. Voor de keuze van welk transportmiddel wordt ingezet kan gekeken worden naar de hoeveelheden materialen, de locatie en de gesteldheid van de locatie (draagkracht van de ondergrond).

Bij het begrip levering gaan wij uit van het gegeven dat Versloot-Van Wingerden naast het transport ook het materiaal voor u verzorgd. In geval van projecten wordt vooraf afgestemd, welke hoeveelheden en op welke tijdstippen deze nodig zijn. Versloot-Van Wingerden verzorgt voor u deze leveringen en logistieke afwikkelingen. U kunt zich dus focussen op het uitvoeren van het werk ten behoeve van uw klant.

Wegenbouw:

Al ruim een halve eeuw leveren wij onze materialen voor de wegenbouw. Een breed assortiment, waarvan het meeste ook dagelijks op voorraad, stelt onze klanten in staat om de door hun aangenomen werken naar tevredenheid uit te voeren. Voor materialen ten behoeve van rioolwerken, aanleg van woonwijken, funderingen van wegen, ophoging van terreinen, sleufaanvullingen, tijdelijke rijbanen, aanvullagen onder sportvelden of dijkverzwaringen bent u bij Versloot-Van Wingerden aan het juiste adres. Onder het hoofdstuk Materialen op deze website vindt u meer informatie over ons assortiment.

Tuinbouw:

Voor de tuinbouw verzorgen wij al ruim 30 jaar de levering van materialen voor de aanleg van zogenaamde containervelden (teelt), ook wel potcultuur genoemd. De laatste jaren is deze teelt en daarmee de aanleg van deze velden weer behoorlijk in opmars. Het aantrekken van de economie maakt het voor tuinders weer mogelijk om in deze manier van telen te investeren. De hiervoor veelvuldig gebruikte lava-soorten 2/16 en 4/8 en 1/4  kan Versloot-Van Wingerden voor u uit voorraad leveren. Dit poreuze en uitstekend drainerende gesteente is uitermate geschikt voor de aanleg van teeltvloeren. De haakweerstand van het materiaal is belangrijk voor het tegengaan van spoorvorming door rijdend materieel. Deze lava-soorten zijn uit voorraad leverbaar en kan in elk gewenste hoeveelheid worden verzorgd. Onder het hoofdstuk Materialen op deze website vindt u meer informatie over ons assortiment.

Leveringen van materialen kunnen plaatsvinden door middel van “losse ladingen” of in speciaal daarvoor ontwikkelde materiaalzakken, de zogenaamde Big Bags.