Opslag Materialen

Op ons terrein aan de Steekterweg 10-20, met een grootte van ruim 8.000 m2,  kunt u terecht voor de door u benodigde materialen. Diverse zandsoorten, grindsoorten, bimsvarianten, lava’s en granulaten hebben wij hier voor u op voorraad liggen. Onder het hoofdstuk Materialen op deze website kunt u een completer inzicht verkrijgen van de materiaalsoorten, welke wij u kunnen leveren.

Naast de hokken met daarin de opgeslagen materialen is ons opslagterrein de centrale plek, waar alle logistieke handelingen plaatsvinden. De schepen bevoorraden hier het terrein ten behoeve van eigen leveranties of speciale projecten van klanten of op- en overslag van materialen voor onszelf of voor derden. Op het terrein worden onze auto’s geladen om daarna hun materialen bij de klant af te leveren of worden deze materialen door onze klanten middels eigen vervoer afgehaald. De weegbrug zorgt voor de inzicht in de juiste hoeveelheden die het terrein verlaten.

Het terrein wordt bovendien gebruikt door derden, welke gebruik willen maken van de laad- en losmogelijkheden, het opslaan van de materialen en het wegen van de materialen bij het verlaten van het terrein. Daarnaast kunnen wij op verzoek van klanten specifieke voorraden aanhouden, hierdoor heeft u als klant de zekerheid van beschikking van dit materiaal. Informeer naar de mogelijkheden van ons opslagterrein voor u!