Organisatie

Versloot-Van Wingerden B.V. is een handelsonderneming, welke bouwmaterialen in elke gewenste hoeveelheid levert aan professionele afnemers in de wegenbouw, tuinbouw of aannemerij. U kunt hierbij denken aan een breed pakket van zandsoorten, grindsoorten, lava, bims, granulaten en lichte funderingsmaterialen. Ons voornaamste werkgebied betreft Zuid-Holland en Utrecht, met sterke focus op de regio’s Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Wij werken samen met gerenommeerde partijen en relaties om de werken en projecten tot een geslaagd resultaat te brengen. Dit betekent dat wij hierdoor ook geregeld buiten ons voornaamste werkgebied zaken voor onze klanten verzorgen. De ruime ervaring opgedaan in de vele jaren dat wij werkzaam zijn in deze branche garandeert de kwaliteit van materiaal en afhandeling voor onze afnemers. Versloot-Van Wingerden B.V. neemt een duidelijke positie in, en haar sterke punten op het gebied van kennis, ervaring, assortiment, faciliteiten en logistiek zorgen voor een trouw klantenbestand in de Zuid-Hollandse en Utrechtse regio’s.

Aan de Steekterweg 10-20 te Alphen aan den Rijn vindt u ons op- en overslagterrein waar onze materialen gereed liggen om vervoerd te worden naar onze klanten. Het transport van de materialen naar onze klanten wordt hiervandaan geregeld en verzorgd met eigen vrachtauto’s. U kunt hier terecht wanneer u uw benodigde wegen-, water-, tuin- of utiliteitsbouwmaterialen zelf wenst af te halen.

Versloot-Van Wingerden B.V. maakt deel uit van de CZB-Groep en houdt kantoor op de Zuidzijde 1 te Bodegraven.

“Voor een stevige basis”