Collega Opslagterrein gezocht!

Collega Opslagterrein gezocht!

juli 1, 2017

Medewerker Op- en overslagterrein

De mensen van Versloot-Van Wingerden zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het op- en overslagterrein aan de Steekterweg te Alphen aan den Rijn.

Op het op- en overslagterrein worden de verhandelde materialen gelost uit schepen, opgeslagen en vervolgens via vrachtauto’s en andere geschikte voertuigen vervoert naar de klant of naar de werklocatie. De werkzaamheden op het terrein betreffen het laden van vrachtauto’s met de shovel, bedienen van de weegbrug, assisteren bij het lossen met de bobcat en bij gebleken geschiktheid kan men in de toekomst ook zelf ingezet worden voor het lossen van de schepen.

Net als van onszelf verwachten wij van onze nieuwe collega een bereidheid om de nodige werkzaamheden, binnen een klein team, met plezier uit te voeren. Bij voorkeur kom je uit de regio en heb je ervaring of affiniteit met soortgelijke werkzaamheden. Het hebben van een chauffeursdiploma is een pré.

Ben je een flexibel, opgewekt en actief persoon en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit dan nodigen wij je uit om te reageren op deze vacature.

Wil je meer informatie of je interesse tonen voor deze vacture dan kun je contact opnemen met Hans Komrij: T 06-10 56 02 56 of mail hkomrij@verslootvanwingerden.nl

Door: redacteur